Laura Hindriks.
Interieurontwerp en projectbegeleiding
Adviestraject
Adviestraject
1 op 1 Adviestraject

Wie en wat

Ben jij een creatieve, ambitieuze (startende) interieurstylist, -adviseur of -ontwerper?

En wil je…

 • alleen de leukste klanten?
 • meer zelfvertrouwen?
 • een concreet doel en plan van aanpak?
 • Handvatten hoe je een offerte maakt en je werkwijze inricht?
 • effectiever werken?
 • meer vakinhoudelijke kennis?
 • online zichtbaar/vindbaar zijn?
 • balans tussen werk en privé?
 • meer AAN je bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf?

Adviestraject
Ik beantwoord je vragen graag en ondersteun je met mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan met veel plezier.

 • 1 op 1 sessies
 • Een exclusief kijkje achter de schermen
 • Vakinhoudelijke kennis
 • Persoonlijke groei

Het adviestraject wat ik aanbied bevat persoonlijke gesprekken die je aan het denken zetten. Sessies waarvan je handen gaan jeuken om aan de slag te gaan en nieuwe inspiratie krijgt!

Inhoud
De precieze inhoud van onze sessies stemmen we helemaal af op jouw wensen en vragen. Hierbij houden we de volgende opzet aan;

Sessie 1, 2 en 3
Na je aanmelding starten we met een kennismaking. We bespreken jouw vragen, wat je achtergrond is en waar je nu staat. Voorafgaand analyseren we jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke skills. Vervolgens plannen we de sessies in en gaan we direct aan de slag.

Sessie 4, 5 en 6
In deze periode gaan we inhoudelijk in op kennis die jij nog graag wilt opdoen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over het uitwerken of managen van een interieuradvies (zoals tekenen in Sketchup, opdrachtplanning of bedrijfsprocessen).

Sessie 7, 8 en 9
In dit gedeelte van het coaching traject gaan we in op de branding van jouw bedrijf. Wie is jouw doelgroep, tips voor jouw online zichtbaarheid en advies om persoonlijk en vakinhoudelijk nog meer te kunnen groeien. Ook in deze fase mag je een onderwerp uitkiezen waarin je vakinhoudelijk meer van wilt weten, en bijvoorbeeld met mij mee naar een adviesgesprek.

Afsluiting
We hebben regelmatig een evaluatiemoment. Heb je nog dingen waar je tegenaan loopt of vragen over hebt? We bespreken ook de behaalde resultaten in de afgelopen periode.

De sessies duren 1,5 uur en vinden i.v.m. de corona maatregelen plaats in de natuur, in de omgeving van Arnhem. Of via videobellen. Na elke sessie heb je een concrete to do list om mee aan de slag te gaan!


Aanmelden

Na je aanmelding en betaling neem ik contact met je op om de eerste sessie in te plannen. Je kunt het traject in 3 of 6 maanden tijd volgen, passend bij jouw ambities en persoonlijke situatie.

Investering
Totaal bevat dit adviestraject 10 VIP sessies. Voor het delen van mijn kennis en expertise in dit traject reken ik 1950 euro excl. 21% btw en inclusief materiaalkosten. Dit kun je eventueel betalen in termijnen. Je kunt je aanmelden via info@laurasadvies.nl. Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier zodat ik je terug kan bellen.

Vol energie en enthousiastme startte ik 3 jaar geleden mijn bedrijf Elina Styling. Ik ging aan de slag met een hoofd vol plannen, maar zonder concrete doelen. Hoewel het me veel moois bracht, mistte ik het om gericht ergens naartoe te werken. Toen ik het adviestraject bij Laura voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen. En wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Laura zet je aan het denken en helpt je heel concrete doelen te stellen. Dat Laura zelf interieurontwerper is vind ik extra waardevol. Haar tips en advies  zijn gericht op het vakgebied en daardoor praktisch en direct toepasbaar. Het is een cadeautje om, met begeleiding van Laura, heel bewust tijd vrij te maken en aan de toekomst van mijn bedrijf te werken! – Elina van der Weiden | Elina Styling

Ben je voor je gevoel nog niet toe aan het adviestraject? Of is het adviestraject voor jou te uitgebreid? Eens per jaar geef ik een masterclass in groepsvorm. De eerst volgende materclass staat gepland op 21 september 2019. Via deze link vind je hierover meer informatie en kun je een ticket aanschaffen. Op dit moment zijn er geen masterclasses gepland.

Mentor sessie
Is een bijeenkomst in groepsvorm niks voor jou en heb je liever een 1 op 1 sessie? Je kunt ook een mentor sessie boeken via info@laurasadvies.nl voor een halve dag (450 excl. 21% btw) of een hele dag (750 excl. 21% btw).

Iedere keer kom ik enthousiast en vol plannen terug van de sessies met Laura. Vanaf de eerste ontmoeting voelt het goed. Laura luistert, is kritisch, en inspireert om dingen aan te pakken. Ze geeft mij nieuwe inzichten voor dingen die er langzaam ingeslopen zijn. Ze ziet mogelijkheden waar ik eerst vooral hobbels zag. Ze gaat dieper in op onderwerpen waar ik nooit bewust bij nadacht in mijn bedrijfsvoering, wat verhelderd en motiverend werkt.

Het feit dat Laura net als ik interieurontwerper is, betekent dat ze precies weet waar je in ons vak tegenaan loopt en ze aan een half woord genoeg heeft om je te begrijpen. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om dit traject met Laura te doorlopen! – Eline Hehenkamp | DNAstyling