Laura Hindriks.
Interieurontwerp en projectbegeleiding
Laura's Verhaal

Laura Hindriks studeerde in 2014 af als kleur- en interieuradviseur aan het Cibap (Vakschool voor verbeelding) in Zwolle. In de afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot interieurontwerper.

Inspiratie, enthousiasme en kennis delen, dat doet Laura het liefst. Ze prijst zich dan ook gelukkig dat ze dit naar hartenlust kan doen. Neem een kijkje in haar portfolio dat ze in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Interieurkameleon
Je zult de projecten van Laura Hindriks niet zozeer herkennen als ‘typisch Laura’, maar juist als ‘typisch de opdrachtgever in kwestie’. Als een kameleon past ze haar stijl aan de wensen van de opdrachtgever aan. Laura levert dus geen onpersoonlijke ‘showrooms’ af, maar sfeervolle ruimten om je in thuis te voelen. Daarom wil ze écht weten met wie ze samenwerkt.

Ambachtelijk
Laura Hindriks heeft een groot hart voor het vak en pakt dit professioneel aan. Haar vakmanschap en persoonlijke touch zie je terug in alle liefdevolle details van de projectcommunicatie.

Door te mogen werken aan exclusieve opdrachten voor voornamelijk particulieren heb ik mooie ervaringen opgedaan. Ook heb ik voor een aantal opdrachten de projectuitvoering mogen leiden. Daarmee heb ik mijn opdrachtgevers mogen ontzorgen in tijd met mijn vakinhoudelijke kennis en organisatorische vaardigheden.

Ik werk graag samen met een opdrachtgever om tot het beste resultaat te komen. Ben je benieuwd of ik de persoon ben om jouw interieurvraag te beantwoorden? Neem dan contact met me op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

BewarenBewaren