MASTERCLASS 

Je bent er klaar mee; met wat je nu doet. Je wilt wat anders, maar hoe en wanneer? Om daadwerkelijk stappen te zetten is het handig om concreet te weten wat je wilt, waar je naartoe wilt en vooral hoe.

Tijdens deze masterclass vertel ik je meer over mijn werk als interieurontwerper. Hoe mijn werkdagen er uit zien, wat de opzet is van een interieuradvies en vertel ik je meer over mijn achtergrond. Hoe ben ik gekomen op de plek waar ik nu sta? Welke opleidingen/cursussen zijn er die ook waardevol zijn?

Inhoud
Aan de hand van mijn ervaring wil ik je een scherper beeld geven van het vak als interieurontwerper, wat er allemaal bij komt kijken en wil ik je tips geven over hoe je jouw dromen kunt waarmaken. Ik vind het belangrijk dat de inhoud van de masterclass aansluit op jouw vragen. Daarom heb je de mogelijkheid om van tevoren vragen op te sturen. Na de masterclass is er voldoende tijd om met lotgenoten en/of mij te sparren en vooral: van elkaar te leren!

Wanneer? 
De masterclass was op woensdag 22 december. Je kunt nu hier de replay bestellen en gelijk bekijken via de link in de bevestigingsmail.

Investering
Voor het delen van mijn kennis en ervaring, reken ik een vergoeding van 45,- excl. 21% BTW.

Een carrièreswitch naar de interieurbranche

Een carrièreswitch naar de interieurbranche

bestel nu