Mentorship

De eerste businesscoach en interieurontwerper in NL specifiek voor veelbelovende interieurprofessionals die willen werken aan de 2.0 versie van hun bedrijf.

Ik deel al mijn vakinhoudelijke ervaring én ondernemersskills zodat je een volgende stap kunt maken in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Samen werken we aan hoe jij jezelf als vakidioot nóg krachtiger kunt profileren met een sterk persoonlijk merk, een specifieke marketing strategie en jouw manier van zaken doen.

JE BENT EEN GETALENTEERD INTERIEUR-PROFESSIONAL VOL AMBITIE. HET IS TIJD OM NÉT ZO GOED TE WORDEN IN HET ONDERNEMEN, ALS IN JE VAKINHOUDELIJKE EXPERTISE. 

Het allerliefste wil jij vol voor je dromen gaan, zonder dat je sociale leven hiervan de dupe is. Je wil kunnen genieten van zowel je familie als je bedrijf. En tijd hebben voor jezelf. Die liefdevolle partner zijn die met volle aandacht van haar familie geniet en die op haar werkdagen een ambitieuze interieurprofessional is.

Je voelt aan alles dat je nog niet uitgeleerd bent, dat het tijd is om orde op zaken te stellen en jouw bedrijfsstrategie aan te scherpen. Je wilt naar jouw waarde ondernemen en meer vrijheid ervaren in je werk. Dat verdien je!

EEN SUCCESVOL BEDRIJF RUNNEN ZONDER 80 UUR TE WERKEN?

HET KAN ÉCHT!

Je werkt hard, hebt klanten en houd van afwisseling. Toch is het lastig om rust en focus te behouden en je hebt het gevoel soms te verdrinken in de lopende projecten.

Je bedrijf loopt goed, maar je voelt aan alles dat er meer uit te halen is. Je bent opzoek naar nóg meer eigenheid in jouw dienstverlening.

Je bent goed in je vak maar soms maakt het je onzeker. Het ondernemen gaat je in de basis goed af. Maar hoe verdien je nu echt genoeg om te werken aan een financieel onafhankelijk leven?

Op ondernemersvlak doe je maar wat. Je hebt geen tijd om genoeg te werken AAN je bedrijf. Je vraagt je af hoe je efficiënter met je tijd om kunt gaan. 

Het lukt je niet 100% te focussen. Je hebt het gevoel 101 dingen door elkaar te doen. Je probeert alles te managen, maar het lukt niet om structuur in jouw bedrijfsprocessen te krijgen die ook echt werken voor jou. 

Verkoopgesprekken gaan je goed af maar je ziet ruimte voor verbetering en groei. Je voelt aan alles dat het tijd is voor een upgrade van jouw bedrijfsvoering.

HERKEN JE DIT?

IK GELOOF DAT DIT VOOR JOU OOK MOGELIJK IS

Ondernemen is iets wat je kunt leren én waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Het is namelijk geen kwestie van geluk of talent. Zeker als je al even bezig bent, kun je tegen vragen aanlopen wat niet lukt om zelf op te lossen. Het is een spel wat je moet snappen. Zodra je dit snapt, wordt het ook leuker. Dan gaat geld verdienen ook nog natuurlijker en makkelijker.

HET MENTORSHIP

Ik heb een aantal plekken per jaar voor een coachingstraject beschikbaar

VIER 1-OP-1 COACHINGSESSIES (90 min)

Door samen te sparren, na te denken over jouw doelen en samen te bespreken waar je tegenaan loopt krijg je meer focus. Kun je werken aan professionalisering en efficiëntie. Ik help je richting geven, verdienmodellen zoeken die bij jou passen en te bouwen aan een sterk persoonlijk merk. We gaan onder andere aan de slag met jouw mindset, ondernemerskills, tarieven en zichtbaarheid. Al mijn geheimen van mijn 7 jaar als ondernemer heb ik gebundeld in een ondernemerscursus waar je ook toegang tot krijgt. Ik geef in de coachingssessies antwoord op al jouw vragen en deel een uniek kijkje bij mij achter de schermen.

INHOUD

In dit 1-op-1 traject gaan we aan de slag met de pijnpunten binnen jouw bedrijf. Ik denk met je mee, help je keuzes maken en een strategie te bepalen. Ook nemen we hier jouw persoonlijke ontwikkeling onder de loep. Waarin wil je jezelf ontwikkelen? Je bedrijf kan namelijk niet sneller groeien dan jijzelf. In een periode 4 maanden gaan je intensief aan de slag met jouw ambities. Daag ik je uit te dromen en leer ik je buiten de lijntjes te kleuren.

JOUW LIJNTJE MET MIJ

Naast onze mentorsessies hebben we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je ontwikkeling op een tempo gaat dat bij jou past. Loop je ergens tegen aan en is je vraag niet op internet te vinden? Dan sta ik aan jouw zijde. Ik ben er voor die peptalk of een schop onder je kont.

TOEGANG TOT ONLINE LEEROMGEVING

Hiervoor geef ik je verschillende handvatten om te gaan knallen! Binnen een online omgeving vind je een werkboek en videoserie om ook mee aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je ook toegang tot handige tools om conreet met je ontwikkelpunten aan de slag te gaan zoals een rekenmodel voor het bepalen van jouw tarieven (en veel meer).

TOEGANG TOT HET EXCLUSIEVE NETWERK VAN INTERIEURPROFESSIONALS

Vier keer per jaar organiseer ik waardevolle bijeenkomsten, exclusief voor (oud) Mentorship deelnemers. Tijdens deze livedagen gaan we concreet aan de slag met een specifiek onderwerp. Meteen een mooi moment om in contact te komen met andere ondernemers binnen het interieurvak.

DIT ALLES OM MET JOUW EXPERTISE, ZORGELOOS TE ONDERNEMEN, VANUIT LIEFDE VOOR JEZELF EN JE OMGEVING.

JE BEDRIJF ZAL NOOIT EEN SUCCES WORDEN OP HET MOMENT DAT DE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ VER TE ZOEKEN IS.

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN!

Lorem ipsum tiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. 

week 2

Lorem ipsum tiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. 

week 3

Lorem ipsum tiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. 

week 4

BEN JIJ ER ECHT KLAAR VOOR?

Ik snap als ervaren interieurontwerper als geen ander hoe het is om te ondernemen binnen het interieurvak. Ben jij klaar voor de volgende stap? Dit Mentorship geeft je eindelijk richting om echt te gaan werken aan een volwassen bedrijf. Ik ga je leren hoe!

AANMELDEN

AANMELDEN

AANMELDEN

WAT LEVERT HET JE OP?

Je runt een bedrijf dat voor jou werkt, geen blok aan is je been maar een verlengstuk van jouw leven.

Je hebt focus en weet aan welke knoppen je moet draaien.

Je projecten verlopen effectief en je werkt vanuit plezier.

Je hebt een helder doel voor je bedrijf en hierdoor meer de regie over je omzet.

Je hebt inzicht in je belemmerende gedachtes en blinde vlekken zodat je concrete stappen kunt nemen.

Je hebt een nieuwe of aangescherpte werkwijze en een optimale bedrijfsstructuur.

Je weet hoe je goed geld verdient zonder veel extra uren te werken in je bedrijf.

Je weet de ingrediënten voor jouw ijzersterke persoonlijk merk.

Mijn ondernemersgeheimen weet je. Je mag me ècht alles vragen!

Dit 4-maanden programma is niet voor starters en alleen voor ambitieuze interieurprofessionals die ook daadwerkelijk bereid zijn om te groeien. Die tijd en energie willen steken in de groei van hun bedrijf en in hun eigen ontwikkeling.

Voor dit Mentorship is een beperkt aantal plekken beschikbaar in mijn agenda omdat ik enkel wil werken met gemotiveerde professionals die ervoor willen gaan. Er is dan ook geen ruimte voor slechte smoesjes, last minute een afspraak afzeggen of om achterover te leunen. Vraag een matchgesprek met mij aan zodat we kunnen kijken of het Mentorship bij jou past (en jij bij mij).

LET OP:

DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

PLAN EEN MATCHGESPREK

INVESTERING VOOR 4 MAANDEN MENTORSHIP:
 3950,- EXCLUSIEF 21% BTW 

(Het mag ook in 4 termijnen van 990,- betaald worden)

Het beste cadeau dat jij jezelf én je bedrijf kunt geven. Je eigen opleiding maar dan op maat! En we gaan ervoor om dit bedrag zo snel mogelijk terug te verdienen. Laten we eens heel eerlijk zijn: wat kost het je om het niet te doen en op deze manier door te gaan?

Ik kan niet wachten om met je te gaan samenwerken binnen het Mentorship en je tools te geven voor de 2.0 versie van jouw bedrijf!


AANMELDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd neemt het Mentorship in beslag?

Eens in de maand hebben we een 1-op-1 gesprek via Zoom of bij mij op kantoor in Arnhem. Aan de hand hiervan ga je aan de slag om de tools te intregreren in je bedrijf. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan kwijt bent en welk moment past. Vooraf elke sessie bereid je jouw vragen voor en die mail je, zodat je alles uit de gesprekken kunt halen. Houd er rekening mee dat je per week een dagdeel kwijt bent om te werken AAN je bedrijf. Dit hangt af van de onderwerpen waarmee jij aan de slag gaat. Na de ene sessie heb je wellicht meer to do’s dan de andere.

Ik heb nog geen bedrijf, is dit traject dan iets voor mij?

Het is slim om al gestart te zijn met je bedrijf en al even bezig te zijn als interieurprofessional of als ondernemer. Heb jij de drive om van je ambities een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan kun je direct starten met het online ondernemersprogramma.

Ik heb al een bedrijf en eigenlijk gaat alles best prima. Is dit traject dan iets voor mij?

Ja! Het Mentorship is er om je te laten groeien. We gaan je hele bedrijf nalopen, overal besteden we aandacht aan. Als je van mening bent alles alleen te kunnen of uitgeleerd te zijn als persoon, ondernemer of interieurprofessional is het Mentorship niks voor jou.

Hoe lang duurt dit traject?

Het komt me nu niet zo goed uit, komt dit programma later nog eens?

Het Mentorship duurt in totaal 4 maanden. We starten gelijk na je aanmelding!

In principe lanceer ik het Mentorship zodra er een plek vrij is. Maar wees eens even heel eerlijk naar jezelf: ga je het de volgende keer wel doen? Ik houd niet zo van uitstellen. Want: als je het nú nodig hebt, waarom zou je dan wachten? Tot het nog slechter gaat met je bedrijf? Of wil je het risico nemen om ‘het eerst zelf te proberen’, investeringen te doen in tijd en geld die je tijdens het Mentorship opnieuw doet? Een gemiste kans.

Wanneer zijn de gesprekken?

Na ons startgesprek ontvang je van mij een overzicht met alle afspraken voor het komende 4 maanden. Zo weet je waar je aan toe bent, kun je naar de afspraken toe werken en er rekening mee houden in je agenda. Afzeggen of verplaatsen van afspraken kan niet tot uiterlijk 24u van tevoren.

Ik twijfel…

Heb je twijfels? Dan: doen. Je hebt het helemaal tot het eind van de pagina geschopt. Dat is niet voor niets! Je hebt genoeg redenen om mee te doen. Anders was je niet tot dit punt gekomen met lezen. Wat is het? Twijfel je of je het waard bent? Dat ben je! Of nu het moment is om dit jezelf te gunnen? Dat is het! Het is tijd om je ambitie serieus te nemen en te gaan voor ‘the next step’. Geld is nooit de reden om iets niet te doen. Wat zit er echt achter je twijfel? Welke bezwaren heb je echt?

Hmm.. misschien zijn er dingen die nog niet duidelijk zijn voor je. Misschien heb vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@laurahindriks.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een goed besluit. Zodat ik mee kan denken of dit echt iets voor je is. Want eerlijk is eerlijk: niet iedereen is op dit moment persoonlijk klaar voor het Mentorship. En dat is geen probleem. Blijf in ieder geval niet lopen met je vragen!

IK TWIJFEL NOG STEEDS...