Mentorship

Het is tijd om je ambitie nu echt serieus te nemen.

Je bent goed in wat je doet en je wilt mensen helpen. Gewoon een goed inkomen verdienen met jouw expertise. Zodat je een fijn leven kunt leiden met de mensen om je heen.

Dat klinkt als een droom, maar in de werkelijkheid gaat dat waarschijnlijk helemaal niet zo.

GELDT DIT OOK VOOR JOU?

– Het binnenhalen van goed betalende klanten gaat moeizaam en aan het eind van de maand bekruipt regelmatig je het gevoel je dat beter wat anders kunt gaan doen.

– Je bent goed in je vak, maar het ondernemen maakt je onzeker. Je bedrijf komt maar niet lekker van de grond en je gaat steeds vaker aan jezelf twijfelen.

– Je hebt het gevoel maar wat te doen. Je probeert wat af te kijken bij andere succesvolle interieurprofessionals. Wat doen zij anders?

– Het lukt je niet 100% te focussen. Je hebt het gevoel 101 dingen door elkaar te doen. Je probeert alles te managen, maar het lukt niet om structuur in jouw bedrijfsprocessen te krijgen die ook echt werkt voor jou.

– Verkoopgesprekken doe je liever niet, laat staan het geld vragen wat je ècht waard bent.Een offerte maken en versturen bezorgt je zenuwen en bij het benoemen van je prijzen bloos je.

Een succesvol bedrijf runnen zonder 80 uur te werken? Het kan écht!

Je bent een interieurprofessional vol ambitie. Hard werken voor te weinig geld is niet wat je wilt. Je wilt doen waar je goed in bent en vrij kunnen ondernemen.

 

Het allerliefste wil jij vol voor je ambities gaan, zonder dat je sociale leven hiervan de dupe is. Je wil kunnen genieten van zowel je familie als je bedrijf. En tijd hebben voor jezelf. Die liefdevolle partner zijn die met volle aandacht van haar familie geniet en die op haar werkdagen een ambitieuze interieurprofessional is. Je weet dat hiervoor een betere strategie nodig is. Doelen die jou gaan helpen om je bedrijf zo in te richten dat het helder plan heeft. En daarmee regie over je inkomsten. Niet meer hopen op genoeg aanvragen, maar doelgericht aan de slag gaan, zodat je een consistente stroom van inkomsten krijgt. Je wilt doen waar je goed in bent en ook genoeg geld verdienen. Dat verdien je!

Ik geloof dat dit voor jou ook mogelijk is.

Ondernemen is iets wat je kunt leren. Het is namelijk geen kwestie van geluk of talent. Het is een spel wat je moet snappen. Zodra je dit snapt, wordt het ook leuker. Dan gaat geld verdienen ook natuurlijker en makkelijker.

 

Ik heb 3 plekken voor een Mentorship
Ik help ik je richting geven, doelen stellen en te bouwen aan een sterk persoonlijk merk. Ik geef antwoord op al jouw vragen en deel een uniek kijkje bij mij achter de schermen.

Inhoud:

TIEN 1-OP-1 COACHINGSESSIES
In dit 1-op-1 programma gaan we aan de slag met de pijnpunten binnen jouw bedrijf. Ik denk met je mee, help je keuzes maken en een strategie te bepalen.  Ook nemen we hier jouw persoonlijke ontwikkeling onder de loep. Je bedrijf kan namelijk niet sneller groeien dan jijzelf. In een periode 6 maanden gaan we intensief aan de slag met jouw ambities. Daag ik je uit te dromen en leer ik je uit buiten de lijntjes te kleuren.

INTERIEURPROFESSIONALS COMMUNITY
Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten community. Hier kun je al je vragen aan andere interieurprofessionals stellen en ook mij bereiken voor vragen. In de groep kun je successen delen en lastige keuzes waar je voor staat. Dit is dus naast de 1-op-1 gesprekken. Op deze manier kun je bij iedere hobbel gelijk weer aan de slag.

Dit alles om met jouw expertise, zorgeloos te ondernemen, vanuit liefde voor jezelf en je omgeving.

 Je bedrijf zal nooit een succes worden op het moment dat de balans tussen werk en privé ver te zoeken is.

 

Ben je een echte doorpakker en ben jij één van die drie? Dan krijg je een gratis format waarmee je jouw ideale klant kunt bepalen, wat je gaat helpen om de investering al terug te kunnen verdienen vóór het programma.

Laten we aan de slag gaan!

Wat anderen zeggen:

Vol energie en enthousiastme startte ik 3 jaar geleden mijn bedrijf. Ik ging aan de slag met een hoofd vol plannen, maar zonder concrete doelen. Hoewel het me veel moois bracht, mistte ik het om gericht ergens naartoe te werken. Toen ik het adviestraject bij Laura voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen. En wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Laura zet je aan het denken en helpt je heel concrete doelen te stellen. Dat Laura zelf interieurontwerper is vind ik extra waardevol. Haar tips en advies  zijn gericht op het vakgebied en
daardoor praktisch en direct toepasbaar. Het is een cadeautje om, met begeleiding van Laura, heel bewust tijd vrij te maken en aan de toekomst van mijn bedrijf te werken! – Elina van der Weiden | Elina Styling

Ben jij er écht klaar voor?

Wil jij niet langer je dromen en wil je investeren in je jezelf en in je bedrijf, zonder je schuldig te voelen en zonder hier op persoonlijk vlak op in te hoeven leveren? Dit Mentorship geeft je eindelijk richting om echt te gaan ondernemen. Doen waar je goed in bent en financieel onafhankelijk zijn. Het kan! En ik ga je leren hoe.

Wat levert het je op?

-Je weet wie je ideale klant is en weet welke taal hij/zij spreekt zodat je met gemak de juiste doelgroep aanspreekt en binnenhaalt

-Je hebt een helder doel voor je bedrijf en hebt hierdoor meer de regie over je omzet

– Je weet hoe je goede kennismakingsgesprekken met opdrachtgevers moet voeren waarin je moeiteloos kunt verkopen (op een manier dat bij jou past!)

-Inzicht in je belemmerende gedachtes en blinde vlekken zodat je stappen kunt nemen in de goede richting.

-Ik ga je helpen om een echte ondernemers mindset te creëren. Zowel op het gebied van balans als op het gebied van business.

-Je weet hoe je goed geld verdient zonder hiervoor full-time te moeten werken in je bedrijf

-Je hebt een ijzersterk persoonlijk merk neergezet

-Na dit traject heb je helder hoe je meer in balans kunt zijn. Je weet precies welke knoppen je moet draaien.

-Mijn ondernemersgeheimen weet je. Ik heb namelijk geen geheimen en je mag me alles vragen!

 

Let op: dit programma is niet voor iedereen:

Dit programma is alleen voor ambitieuze interieurprofessionals die ook daadwerkelijk bereid zijn om te groeien. Die tijd en energie willen steken in de groei van hun bedrijf en in hun eigen ontwikkeling. Ik blijf je dan ook uitdagen. Voor dit Mentorship is een beperkt aantal plekken beschikbaar in mijn agenda omdat ik enkel wil werken met gemotiveerde professionals die bereid zijn om ervoor te gaan. Er is dan ook geen ruimte voor slechte smoesjes of om achterover te leunen. Vraag hier een matchgesprek met mij aan zodat we kunnen kijken of het Mentorship bij jou past (en jij bij dit programma).

Investering voor het Mentorship: 1950,- exclusief 21% BTW

(het mag ook in 6 termijnen van 325,- betaald worden)

 

Het beste cadeau dat jij jezelf én je bedrijf kunt geven. Want we gaan ervoor om dit bedrag zo snel mogelijk terug te verdienen! Deze investering heb je terugverdiend als je 1 opdracht binnen hebt gehaald. En laten we eens heel eerlijk zijn: wat kost het je om het niet te doen en maar wat aan te (blijven) aanrommelen?

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in het Mentorship en samen met jou vanaf 1 december a.s. van je bedrijf een succes te maken.

Heb je vragen? Stuur me dan een berichtje!

 

 


Wat anderen zeggen:

Iedere keer kom ik enthousiast en vol plannen terug van de sessies met Laura. Vanaf de eerste ontmoeting voelt het goed. Laura luistert, is kritisch, en inspireert om dingen aan te pakken. Ze geeft mij nieuwe inzichten voor dingen die er langzaam ingeslopen zijn. Ze ziet mogelijkheden waar ik eerst vooral hobbels zag. Ze gaat dieper in op onderwerpen waar ik nooit bewust bij nadacht in mijn bedrijfsvoering, wat verhelderd en motiverend werkt.

Het feit dat Laura net als ik interieurontwerper is, betekent dat ze precies weet waar je in ons vak tegenaan loopt en ze aan een half woord genoeg heeft om je te begrijpen. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om dit traject met Laura te doorlopen! – Eline Hehenkamp | DNAstyling

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd neemt het Mentorship in beslag?
Eens in de 2-3 weken hebben we een 1-op-1 gesprek via Zoom. Aan de hand hiervan ga je aan de slag om de lessen te intregreren in je bedrijf. Houd er rekening mee dat je per week een dagdeel kwijt bent. Dit hangt af van de onderwerpen waarmee jij aan de slag gaat. Na de ene sessie heb je wellicht meer to do’s dan de andere.

Ik heb nog geen bedrijf, is dit traject dan iets voor mij?
Heb jij de drive om van je ambities een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan mag je ook meedoen als je nog geen bedrijf hebt. Een groot voordeel is dat je het gelijk helemaal goed doet als je een start maakt met je bedrijf aan de hand van het Mentorship. 

Ik heb al een bedrijf en eigenlijk gaat alles best prima. Is dit traject dan iets voor mij?
Ja! Het Mentorship is er om je te laten groeien. We gaan je hele bedrijf nalopen, overal besteden we aandacht aan.

Hoe lang duurt dit traject?
Het Mentorship duurt in totaal 6 maanden. We starten op 1 december 2020.

Het komt me nu niet zo goed uit, komt dit programma later nog eens?
In principe lanceer ik het Mentorship een aantal keer per jaar met beperkt aantal plekken. Maar wees eens even heel eerlijk naar jezelf: ga je het de volgende keer wel doen? Ik houd niet zo van uitstellen. Want: als je het nú nodig hebt, waarom zou je dan wachten? Tot het nog slechter gaat met je bedrijf? Of wil je het risico nemen om ‘het eerst zelf te proberen’ en daardoor heel wat omzet mis te lopen? Een gemiste kans.

Wanneer zijn de gesprekken?
Na ons startgesprek ontvang je van mij een overzicht met alle afspraken voor het komende half jaar. Zo weet je waar je aan toe bent, kun je naar de afspraken toe werken en er rekening mee houden in je agenda.

Ik twijfel…
Heb je twijfels? Dan: doen. Je hebt het helemaal tot het eind van de pagina geschopt. Dat is niet voor niets! Je hebt genoeg redenen om mee te doen. Anders was je niet tot dit punt gekomen met lezen. Wat is het? Twijfel je of je het waard bent? Dat ben je! Of nu het moment is om dit jezelf te gunnen? Dat is het! Het is tijd om je ambitie serieus te nemen en te gaan voor ‘the next step’.

Ik twijfel nog steeds…
Hmm.. misschien zijn er dingen die nog niet duidelijk zijn voor je. Misschien heb vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@laurahindriks.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een besluit. Zodat ik mee kan denken of dit echt iets voor je is. Want eerlijk is eerlijk: niet iedereen is op dit moment persoonlijk klaar voor het Mentorship. En dat is geen probleem. Blijf in ieder geval niet lopen met je vragen!