Laura Hindriks.
Interieurontwerp en projectbegeleiding
Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem-Sterrenberg

Voor de begane grond van een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem mocht ik een interieuradvies maken. Wat een prachtig en licht huis! Na een verbouwing waren de opdrachtgevers toe aan het inrichten, maar ze kwamen hier zelf niet helemaal uit. Welke indeling was handig voor het gezin en hoe kregen ze subtiel wat meer kleur in het nu nog witte huis? Daarnaast lukte het uitzoeken van meubels en armaturen nog niet. Ik mocht aan de slag met een interieurontwerp, kleur + materiaaladvies en een productadvies.

Moodboard
Als ik een opdracht begin, starten ik altijd met het maken van een moodboard. Hier wordt de sfeer van het interieur op weergegeven. Een mooi uitgangspunt voor het verdere traject, waaraan alle keuzes kunnen worden getoetst.

Tijdens de tussenoplevering bespreken we verschillende interieurontwerpen en kiezen samen een definitief ontwerp. Vervolgens stel ik een passend kleur- en materiaalplan en een productadvies samen.

Miskopen voorkomen
Met de adviezen gaan de opdrachtgevers zelf verder aan de slag. Een mooie basis waarmee keuzes gemotiveerd kunnen worden gemaakt. Zo worden miskopen voorkomen!

‘’Heerlijk om met het advies aan de slag te zijn, zonder je te verliezen in duizenden opties. Vooral de lamp van de Deense winkel vind ik erg mooi. 

Bedankt voor de fijne manier van samenwerken. Als we nog ergens over twijfelen, nemen we zeker nog even contact op. Maar we laten absoluut weten wat we met je advies hebben gedaan.’’ – Ellen & Erik

Ik ben erg benieuwd naar alle keuzes en kan niet wachten tot ik het resultaat mag zien! Meer foto’s van dit project bekijken? Dat kan hier.

Over de schrijver

Laura Hindriks ∘ 27 jaar ∘ Ondernemend, creatief en open minded ∘ Interieurontwerper en mentor voor interieurprofessionals ∘ Particulieren | Woonhuizen | Verbouwen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.