Laura Hindriks.
Interieurontwerp en projectbegeleiding
Interieuradvies tussenwoning Nijmegen

Voor een tussenwoning in Nijmegen-Koningsdaal mocht ik een interieurontwerp maken. Wat een feest weer! De opdrachtgevers vroegen aan mij voor 4-laagse nieuwbouwwoning een doordacht interieurplan te maken.

En wat een heerlijke interieursfeer is ook dit weer. Het leuke van dit vak vind ik de verschillende soorten stijlen. Elke klant heeft zo zijn of haar eigen smaak en persoonlijkheid, waardoor een interieurstijl nooit hetzelfde uitpakt. Ook nu gingen we zorgvuldig opzoek naar een sfeer en beleving die (bij beide opdrachtgevers) past als een jas. Hierboven het resultaat hiervan weergegeven in een moodboard.

Voor etage 0 maakte ik bovenstaande interieurontwerp en dit werkte ik ook uit in verschillende doorsnede aanzichten. Na het maken van een concept voor kleuren en materialen kon ik dit vervolgens concreet toepassen. Zo bepaalde ik de kleuren- en materialen van vloer tot kleur van armaturen.

Voor ons nieuwbouwhuis heeft Laura een heel mooi interieurontwerp gemaakt en kleur- en materiaaladvies gegeven! Ook na afronden van de werkzaamheden blijft ze beschikbaar voor tips. Naast dat ze erg professioneel is, is ze ook nog eens een leuk mens! Bedankt! – Simone & Daan

Hetzelfde deed ik voor de overige etages. Met fase 1 van het interieurplan gaan de opdrachtgevers nu aan de slag! Meer beelden van de uitwerking van dit project bekijken? Dat kan via deze link.

Over de schrijver

Laura Hindriks ∘ 27 jaar ∘ Ondernemend, creatief en open minded ∘ Interieurontwerper en mentor voor interieurprofessionals ∘ Particulieren | Woonhuizen | Verbouwen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.