Verbouwen

Verbouwen. Leuk maar ook dingetje. Zoveel keuzes die moeten worden gemaakt. En dan heb ik het nog niet eens over de onrust die een verbouwing met zich meebrengt. Werklui over de vloer, geen plek in huis om écht te aarden. Midden in een verbouwing wil je al helemaal niet overhaast hoeven beslissen waar de lichtpunten moeten komen. Of welke kleur je op welke muur wilt. Of de plinten wel of niet meegeschilderd moeten worden. Voor welke vloer of afwerking ga je? Welke meubels en verlichting zorgen ervoor dat het een warm thuis wordt? Hoe krijg je balans in je huis?

Keuzes

Als interieurontwerper vind ik het belangrijk dat jouw huis een plek is waar jij je thuis voelt. Een plek waar je écht kunt ontspannen. Met een sfeer die bij jou past, waarin je tot rust kunt komen. Niet mijn smaak, niet mijn stijl, maar een interieur dat echt bij jou past. En bij jouw gezin.

Zodra we weten wat het uitgangspunt is, welk gevoel je wilt krijgen als je door de voordeur naar binnen stapt, maak ik alle keuzes die je moet maken zo gemakkelijk mogelijk voor je. Zodat je goed voorbereid de verhuizing of verbouwing kunt ingaan. En weet dat ik als interieurontwerper ook tijdens de uitvoering aan je zijde blijf staan.

Uitgangspunt

Wil jij doen waar je goed in bent? Je bezighouden met alle to do’s op jouw werkagenda? Ontspánnen als je thuiskomt, in plaats van eindeloos met je partner praten over jullie smaakverschillen? Ik ben er voor je. Voor jullie allebei. Voor juist die detailvragen. Ik denk alvast na over de 100 keuzes en trechter deze tot een kleine selectie. Geen honderd keuzes, maar slechts twee.

Ontspan

Ik zorg ervoor dat alles klopt. Dat je huis extra waarde oplevert na die investering. En bovenal dat je huis een fijn thuis is.

Door met elkaar te bespreken wat jouw interieurvraag is, waar jouw behoefte ligt in het proces van verbouwen, stemmen we onze vorm van samenwerking helemaal af op de situatie. Nieuwsgierig geworden hoe wij kunnen samenwerken?

Jouw situatie

Laten we kennismaken.

Neem contact op