Portfolio

Voor een gezin met twee meiden mocht ik de voor het gehele huis een interieurontwerp vormgeven. Ook de uitvoering mocht ik coördineren en begeleiden. Inmiddels is het af en mocht ik het resultaat laten vastleggen.

Interieuradvies vrijstaandewoning Arnhem-Schuytgraaf

Lees verder

Voor de bewoners deze twee-onder-een-kapwoning in Diepenveen mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Graag neem ik je mee in het resultaat van deze herinrichting.

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Diepenveen

Lees verder

Toen een van mijn eerste opdrachtgevers – uit mijn startfase (2015) – mij in 2020 benaderde voor hulp bij een volgend project, twijfelde ik geen moment. Hoe leuk is dit? En dat was het ook. Graag neem ik je mee in de fantastische opdracht die ik heb mogen doen van interieurontwerp tot realisatie.

Interieuradvies vrijstaande woning Velp

Lees verder

Voor deze jaren 60 woning in het buitengebied van Oosterbeek mocht ik een compleet interieuradvies vormgeven. Wat een prachtige plek! Midden in de bossen woonden de bewoners vijf jaar toen ik gevraagd werd een interieurontwerp te maken.

Interieuradvies vrijstaande woning Oosterbeek

Lees verder

In de zomer van 2021 werd ik gevraagd de voorbereidingen voor deze mooie woning te treffen. Na een tijd in het buitenland gewoond te hebben, vond het jonge gezin in Arnhem hun eerste echte ‘grote- mensen-huis’. En wat voor huis!

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem – Burgermeesterswijk/Hoogkamp

Lees verder

Voor een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Hoe leuk! Er stond een verbouwing gepland en de interieurplannen mocht ik voor deze opdrachtgevers concreet gaan vormgeven.

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Lees verder