Portfolio

Toen ik de vraag kreeg om voor deze woonboerderij in Huissen een interieurontwerp vorm te geven werd ik meteen enthousiast. Wat een prachtige plek! En een gaaf ontwerp van de architect. Aan mij de taak om alle woonwensen in te vullen en oud met nieuw te combineren.

Interieuradvies woonboerderij Huissen

Lees verder

Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik de vraag van de bewoners, van deze tussenwoning of ik kon helpen bij de plannen voor hun aanstaande verbouwing. Ze wilden graag een nieuwe keuken en ook de inrichting van de rest van de eet- en woonkamer aanpakken.

Interieuradvies tussenwoning Arnhem

Lees verder

Voor een karakteristieke benedenwoning in Nijmegen mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Wat een feestje om dit te doen voor de opdrachtgevers. Ik neem jullie graag mee in het interieurplan!

Interieuradvies benedenwoning Nijmegen

Lees verder

Voor een zolderetage van een nieuwbouwhuis mocht ik een interieurontwerp maken. De ruimte was nog onbenut en daar mocht verandering in komen. Ik ging aan de slag!

Interieuradvies zolderetage Rozendaal

Lees verder

Voor de bewoners van dit fijne huis mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Wat een fantastische bosrijke plek! Een aantal jaren geleden was de woning verbouwd en uitgebouwd.

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Velp

Lees verder

Voor een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem-noord mocht ik een interieuradvies vormgeven voor de begane grond. Onlangs kwam ik langs om het resultaat te bekijken en te laten vastleggen. Het is prachtig geworden!

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Lees verder