Portfolio

Voor een karakteristieke benedenwoning in Nijmegen mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Wat een feestje om dit te doen voor de opdrachtgevers. Ik neem jullie graag mee in het interieurplan!

Interieuradvies benedenwoning Nijmegen

Lees verder

Voor een zolderetage van een nieuwbouwhuis mocht ik een interieurontwerp maken. De ruimte was nog onbenut en daar mocht verandering in komen. Ik ging aan de slag!

Interieuradvies zolderetage Rozendaal

Lees verder

Voor de bewoners van dit fijne huis mocht ik een interieurontwerp vormgeven. Wat een fantastische bosrijke plek! Een aantal jaren geleden was de woning verbouwd en uitgebouwd.

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Velp

Lees verder

Voor een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem-noord mocht ik een interieuradvies vormgeven voor de begane grond. Onlangs kwam ik langs om het resultaat te bekijken en te laten vastleggen. Het is prachtig geworden!

Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Lees verder

Zo leuk! Voor een gezin met twee meisjes mocht ik de voor de eerste etage en de logeerkamer op zolder een interieurontwerp vormgeven. Ook de uitvoering mocht ik coördineren en begeleiden. Inmiddels is het af en mocht ik het resultaat laten vastleggen!

Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Arnhem

Lees verder

Voor de bewoners van deze prachtige vrijstaande woning in Rosmalen, mocht ik in 2018 een interieurontwerp vormgeven voor de beganegrond. Inmiddels is het grootste gedeelte van het interieur uitgevoerd en mocht ik langskomen om het resultaat te bekijken!

Interieuradvies vrijstaande woning Rosmalen

Lees verder