Werkwijze

In de afgelopen acht jaar heb ik een werkwijze voor samenwerking ontwikkeld. De dialoog aangaan. Er zijn tijdens het proces van voorbereiding dan ook voldoende overlegmomenten ingebouwd. Dat vind ik erg belangrijk. Op deze manier kunnen we in elke fase weloverwogen keuzes maken. 

Tijdens onze samenwerking betrek ik je actief bij de adviesgesprekken in alle fases van het vormgeven van een interieur. Met jouw feedback ga ik vervolgens verder aan de slag. Ik denk namelijk dat jij het beste weet welke indeling het beste werkt voor jou. Of welke kleur je wel of niet mooi vindt. Daarmee ben ik geen ontwerper die jouw wensen opneemt en daarna gelijk een kant-en-klaar ontwerp aflevert. Maar iemand die luistert, creëert én ontzorgt.

Dialoog

Wanneer je van plan bent om jouw karakteristieke huis te gaan verbouwen, om nog fijner te kunnen wonen, is een goede voorbereiding handig. Al in een vroeg stadium komen een boel keuzes om de hoek kijken. Een plan samenstellen zorgt ervoor dat je vanuit zelfvertrouwen die keuzes kunt maken. En je tijdens de uitvoering voor je gevoel niet in het duister tast. Hoe fijn als je die keuzes, vanuit een onafhankelijk perspectief, samen kunt maken?

Verbouwingen begeleiden doe ik dagelijks. Ik geloof enorm in specialisten op de juiste plek. Door het gehele project heen. Ik ben graag betrokken vanaf het idee van überhaupt verbouwen. Nog voordat er 1 cent is geïnvesteerd. Nog voor dat je de aannemer een opname hebt laten doen of voordat je de koopakte van je nieuwe huis hebt getekend. 

Ik sta aan je zijde. Van A tot Z. Samen springen we het diepe in. Mijn ervaring en expertise zorgt ervoor dat alles wat gestructureerder en soepeler verloopt. Dat kleuren, materialen, vormen, looproutes en objecten samenkomen. Dat keuzes maken binnen kaders gebeurd. Niet 100 keuzes per onderdeel maar twee. Of een. Wat jij fijn vindt.

Wanneer het interieurplan af is, en de uitvoering kan beginnen, blijf ik graag in beeld. Ontzorg ik je door werk uit handen te nemen. Zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf en/of gezin. Je mag mijn netwerk van leveranciers inschakelen (en ik heb hele fijne & goede mensen door de jaren heen leren kennen). Voer overleg met de parketteur, controleer maatwerktekeningen alvorens je dit zelf doet en denk mee in juíst die puntjes op de i. 

Je mag mijn rol zien als een rode draad door alle plannen die gemaakt worden. En dat doet we samen. Hoe leuk is dat?

Rode draad

.