Interieurontwerp

Je bent van plan om te verhuizen of je huidige woning te verbouwen. Een leuk vooruitzicht! Nadenken over hoe jullie nieuwe huis eruit gaat zien en hoe je jouw woonwensen kunt vervullen. Geen idee is te gek voor jou. Maar hoe kom je tot een keuze?

Iedereen wil zich thuis voelen in zijn/haar eigen huis. Lekker ontspannen na een drukke werkdag. Alles in huis heeft een eigen plek. Voor de juiste balans in je interieur is een goed plan van essentieel belang. Hier kun je alle keuzes aan toetsen tijdens de uitvoering. Anders zie je al gauw door de bomen het bos niet meer.

Een duidelijk interieurplan voorkomt ook impulsieve aankopen, die tot een miskoop kunnen leiden als ze niet bij de rest van het interieur passen. 

Ontspanning

Interieur- en verbouwingskeuzes veroorzaken een onrustig gevoel als je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Misschien wel keuzestress als jij en je partner niet dezelfde interieursmaak hebben of als je van interieur geen kaas gegeten hebt.

Voor de juiste balans in je interieur is een doordacht plan erg handig. Hier kun je je aan vasthouden tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden. Anders zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Een duidelijk verbouwplan voorkomt impulsieve aankopen die tot een miskoop kunnen leiden als ze niet bij jou of het huis passen.

Waar komen nieuwe ramen, de lichtpunten en voor welke vloer ga je?Hoe komt de keuken eruit te zien? Voor welke raambekleding kies je? Welke kleuren geef je door aan de schilder? Overweldigend, al die keuzes. Want hoe weet je of je de juiste keuze maakt?

Keuzestress

Laat je in een zo vroeg mogelijk stadium van de verbouwing of verhuizing adviseren. Een concreet doel voor ogen is namelijk belangrijk. Dat is niet alleen erg praktisch, maar ook iets om je op te verheugen. Door middel van een interieurplan vind je balans tussen de ruimtes en kun je uitkijken naar het eindpunt. Het moment wanneer de verbouwing klaar is en jij lekker geniet van je koffie, in de erker, fijn in de zon.

Wanneer?

Ik denk met je mee, luister naar jouw wensen, ondersteun je bij het nemen van beslissingen en ontwikkel een interieuradvies en verbouwplan dat écht bij jou past. Als interieurontwerper vind ik het belangrijk dat je je in jouw huis comfortabel voelt en lekker kunt ontspannen. Een plek waar je écht kunt relaxen, een interieur met een sfeer die bij jou past. Ik ga met je op zoek naar een tijdloze interieurstijl waar jij je goed bij voelt. 

Met een interieurontwerp voorkom je losse, onsamenhangende keuzes. Zo wordt je huis stap voor stap jouw thuis.

Jij

Laten we kennismaken.

Neem contact op