Interieuradvies

Lees meer

Verbouwen

Verbouwen. Best een dingetje. Zoveel keuzes die moeten worden gemaakt. En dan heb ik het nog niet eens over de onrust die een verbouwing met zich meebrengt. Werklui over de vloer, geen plek in huis om écht te aarden. Midden in een verbouwing wil je al helemaal niet overhaast hoeven beslissen waar de lichtpunten moeten komen. Of welke kleur je op welke muur wilt. Of de plinten wel of niet meegeschilderd moeten worden. Voor welke vloer of afwerking ga je? Welke meubels en verlichting zorgen ervoor dat het een warm thuis wordt? Hoe krijg je balans in je huis?

Interieurontwerp

Je bent van plan om te verhuizen of je huidige woning te verbouwen. Een mooi vooruitzicht! Nadenken over hoe jullie nieuwe huis eruit gaat zien en hoe je jouw woonwensen kunt vervullen. Geen idee is te gek voor jou. Maar hoe kom je tot een keuze?

Lees meer

Projectbegeleiding

Wat je vragen ook zijn, ik help je graag verder met een onafhankelijk interieuradvies. 

Lees meer

Tarieven

Uiteraard hebben we het verbouwingsbreed over het onderwerp budget. Ook al denk je geen budgetbeperking te hebben; iedereen denkt na over de waarde van een bepaald product of materialen. En iedereen doet dat op zijn/haar eigen manier. Ik vraag hier dan ook actief op door, om jou een goed en passend advies te kunnen geven over materiaal- en productkeuzes.


lees meer

.