Interieuradvies stadsvilla Zwolle

In april 2015 kreeg ik voor een stadsvilla in Zwolle de opdracht het interieurontwerp van meerdere etages te maken en uit te werken.

Voor de begane grond ontwierpen we de woonkamer, waarin een werkplek moest worden verwerkt. Omdat het een nieuwbouwwoning is, was het extra belangrijk om aandacht te besteden aan het vormgeven van sfeer. Een licht Scandinavische sfeer was hierbij het uitgangspunt.


Kinderslaapkamer 1
Slaapkamer 1 moest een échte meidenkamer worden! Warm en zoet. Het Pip behang, de brocante kast en accessoires maken de kamer erg sfeervol.


Kinderslaapkamer 2
De jongenskamer werd het tegenovergestelde van de meidenkamer. De woorden stoer, fris en rustig vormden hier het uitgangspunt. Het magneetbehang, in combinatie met de kleur op de wand, maken de kamer speels. Aan de rustige basis is een frisse felgele kleur toegevoegd.

Fotostudio
Voor de vierde etage werd de wens bij ons neergelegd een fotostudio én logeerkamer in een flexibel ontwerp in te passen. Door middel van verrijdbare wanden, die ook voor fotografie worden gebruikt, kan eenvoudig een aparte logeerplek worden ingericht. De bank die in de fotostudio wordt gebruikt, is meteen een slaapbank voor een logé.Interieuradvies stadsvilla ZwolleInterieuradvies stadsvilla Zwolle

Het was ontzettend leuk om aan deze opdracht te werken. Gaaf om te zien hoe goed alle adviezen in de uitwerking zijn meegenomen en hieraan een persoonlijke draai is gegeven.

Meer over dit project zien? Bekijk alle beelden hier.

Fotografie: Zien24Ingeborg Lukkien Fotografie

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *