Interieuradvies vrijstaande woning Ewijk

Rond de kerstdagen van 2017 mochten ik mij bezighouden met een onwijs leuk project voor een nieuwbouwwoning in Ewijk. Aan mij de taak om een mooi en passend interieurplan voor dit huis samen te stellen.

Een ‘persoonlijk interieur met sfeer’ was de wens. Voor bijna de gehele woning maakte ik een interieurontwerp en voor de begane grond + master bedroom en zolderetage mocht ik een compleet plan opstellen.

Met de input van de opdrachtgevers ben ik op zoek gegaan naar het juiste gevoel voor in huis en zijn we uitgekomen op het bovenstaande moodboard. De collage benadrukt een gevoel van luxe en comfort, waarin modern-klassieke elementen naar voren komen.

Visgraatvloer
Het interieurontwerp voor de keuken is open en leefbaar, in tegenstelling tot de woonkamer die, naast het praktische aspect, meer geborgenheid biedt. Ik heb gekozen voor een lichte en rustige basis, waarbij de houten visgraatvloer ontzettend veel warmte geeft. De haard dient als room devider en creëert veel sfeer. Op deze manier kan zowel in de woon- als eetkamer optimaal worden genoten van de warmte van de haard.

In de woonkamer is ook een kinderhoekje waar volop kan worden gespeeld. Aan het einde van de dag kan het speelgoed worden opgeborgen achter gesloten lades, in het meubel naast de haard. Op deze manier blijft de woonkamer een rustige ruimte, waarin ontspannen voorop staat.

De eetkamer ligt mooi gecentreerd in de woning en is omringd door een fraaie raampartij. De vele zitplekken en comfortabele eetkamerstoelen maken dat je hier heerlijk kunt genieten van een lange avond… of misschien wel de hele dag.

Achter de eetkamer bevindt zich de prachtige keuken, die zorgt voor veel sfeer. Het marmeren blad geeft een chique en luxueuze uitstraling. De houten vloer en bartafel maken de keuken tot een warme leefruimte die in harmonie is met de rest van de woning.

Hotelkamer
Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom, ingericht als een ware hotelkamer. Een combinatie van warme materialen is gebruikt om tot de juiste sfeer te komen. Op de zolderverdieping is plek gemaakt voor extra’s, zoals een inloopkast en een logeerkamer. De zolderetage is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd, zodat de ruimtes in de toekomst voor verschillende functies kunnen worden gebruikt.

De zolder en eerste etage zijn nog niet af, dus daarom zijn hiervan nog geen foto’s te zien. De beganegrond is ook nog niet helemaal af, alleen de puntjes op de i nog, maar in grote lijnen staat het interieur. Zo moet er nog kunst aan de wanden komen en komt er nog een kussen bovenop de ladekast naast de haard. Ontzettend leuk om het resultaat tot zover te zien, het gevoel is nu al fantastisch in huis!

Toen wij een kaal en leeg nieuwbouwhuis kochten, kregen wij lichtelijk stress over de inrichting. Welke kleuren geven sfeer? Welke meubels passen erin? En ga zo maar verder…. Je koopt uiteindelijk een leeg huis zonder ‘sfeer’. Viavia kwamen wij bij Laura terecht en zij (en haar team) heeft ons heel goed geholpen!

Laura kan zich enorm goed verplaatsen in de wensen van de klant; dat vind ik echt heel knap, ze gaat volledig in jouw style en gevoel mee. Daarnaast heeft ze een duidelijke mening, dat vind ik echt heel prettig!

Kortom: wij zijn erg blij met het advies en kunnen niet wachten op het uiteindelijke resultaat. Door Laura hebben wij een inrichting waar ons gevoel en onze kleur in naar voren komen (in plaats van de standaard Pinterest-inrichting waar we anders op uit waren gekomen). – Ragna & Johan

Ik vond het een feestje om aan dit project te mogen werken. En wat is het resultaat prachtig geworden! Wil je alle foto’s bekijken? Dat kan via deze link! | Fotografie: Angeline Dobber

  1. Jantien says:

    Hartstikke mooi, het huis, de inrichting en aankleding. Het hele plaatje klopt, gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *