Interieuradvies bovenwoning Arnhem Spijkerkwartier

Voor een bovenwoning in Arnhem Spijkerkwartier maakte ik een compleet interieuradvies. Graag laat ik je het resultaat van de uitvoering hierbij zien!

De bovenwoning bestaat uit twee verdiepingen. Met op de eerste etage een woonkamer, keuken, toilet en eetkamer. Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Ik mocht deze klant begeleiden bij het inrichten van de gehele woning. Wat een leuke samenwerking was dit!


Moodboard
Op basis van een uitgebreid intakegesprek en overige input, maakte ik bovenstaand moodboard. Een mooi uitgangspunt voor het inrichten van deze karakteristieke woning in het Spijkerkwartier. Natuurlijke, luchtig en een tikkeltje stoer waren kernwoorden waarmee ik aan de slag ging. Vervolgens maakte ik een concreet plan waar tijdens de uitvoering aan vastgehouden kon worden.

 
Woonkamer
Voor de woonkamer maakte ik een passende indeling. Als vervolg hierop zocht ik bijpassende meubelen, kleuren en materialen uit. De Aikon bank van Design on Stock is hierbij een prachtig meubel, in combinatie met de gietvloer die al aanwezig was. Op de eerste etage is de vloer in een frissere tint geschilderd. De houten horizontale jaloezieën zijn in de woonkamer een eye catcher en tegelijkertijd een hele warme aanvulling.

      
Eetkamer + keuken
In de eetkamer koos ik voor de zacht gekleurde eetkamerstoelen van Hay. Een prachtige combinatie met eetkamertafel Seven van het merk Bert Plantagie. De tint Celestial Blue van Little Greene verbinden alle kleuren en materialen op een warme manier. Het geheel sluit naadloos aan op de keuken met massief houten fronten.

   

Slaapkamer 1
Ook voor de slaapkamers maakte ik een bijpassend interieurontwerp. Net als in de woonkamer zijn in deze slaapkamer ook houten horizontale jaloezieën aangebracht. Wel in een andere kleur die goed past bij de prachtige houten balken. Ik zocht naast de meubelen ook verschillende accessoires en verlichting uit.

   
Slaapkamer 2 + badkamer
Deze slaapkamer is een relatief kleine ruimte, maar zeker met genoeg mogelijkheden. Soms is het lastig in te denken wat je met zo’n ruimte kunt doen. Ik ontwierp een een multifunctionele plek door een kast te ontwerpen waarbij een bed is geintegreerd. Net als in slaapkamer 1 is ook hier een extra stoel geplaatst die erbij kan worden getrokken wanneer het gezellig vol is aan de eettafel. In de badkamer ontwierp ik een wasmeubel wat deze prachtige ruimte helemaal afmaakt.

Laura heeft ons advies gegeven bij de inrichting van onze karakteristieke bovenwoning in het Spijkerkwartier. De eerste kennismaking was al heel prettig. Ze nam echt de tijd voor het gesprek. Uit al onze ideeën wist zij precies de juiste sfeer te creëren met de kernwoorden “rust, strak met een stoere touch”. Zij ging voortvarend aan de slag met tekeningen, kleuren, stoffen, meubels, verlichting enz. Vervolgens werd er overlegd met een woninginterieurzaak, meubelmakerij en schildersbedrijf. Laura, we zijn trots op ons mooie interieur! En nu over jou wat kernwoorden: enthousiast, inspirerend, ondernemend, to the point, authentiek, energiek, empatisch, leuk en vlot…… need I say more? Dank voor je advies. – Tanja

   
Wat een feestje was ook dit project weer om aan te werken. Wil je meer foto’s van het resultaat bekijken? Dat kan via deze link. | Fotografie: Angeline Dobber Videografie: Made by Media

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *