Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Voor een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem-noord mocht ik een interieuradvies vormgeven voor de begane grond. Onlangs kwam ik langs om het resultaat te bekijken en te laten vastleggen. Het is prachtig geworden!

De woning is van top-tot-teen verbouwd en compleet verduurzaamd. Ik mocht voor de nieuwe bewoners van dit prachtige huis een sfeer bepalen voor het interieur en een advies geven voor indeling, kleuren en materialen van de begane grond, inclusief de keuken. Een heerlijke plek in huis, grenzend aan de achtertuin.

De houtkachel op pootjes is echt een eyecatcher in deze ruimte. De woonkamer is nog niet helemaal af, zo komt er nog een Frame-tv aan de wand met eromheen allerlei schilderijlijsten.

De stalen en-suite schuifpui tussen de woonkamer en eetkamer is een combinatie van staal en glas en benadrukt de hoogte in het huis. In zijn eenvoud een prachtig verbindend element in huis.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich nog een fijne werkruimte, met een prachtige erker. Een toegankelijke ruimte die veel wordt gebruikt.

Het moodboard dat Laura op basis van onze input maakte, was een schot in de roos. Als je verschillende stijlen en sferen mooi vindt, is het prettig om zo’n moodboard te hebben als houvast voor verdere beslissingen en aankopen. Mede door het advies van Laura hebben we gekozen voor een stalen pui die aan één kant openschuift en niet met een opening in het midden. Zo is er een ideale looplijn gecreëerd van hal en keuken langs de woonkamer naar de werkkamer. De gewenste ‘gallery wall’ rondom de tv gaat er nog komen, maar we zijn nu al heel blij met het resultaat! – Lonneke & Michiel

Fotografie: Angeline Dobber | Videografie: Made by Media | Meer foto’s van dit project bekijken? Dat kan via deze link.

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *