Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Arnhem

Zo leuk! Voor een gezin met twee meisjes mocht ik de voor het gehele huis een interieurontwerp vormgeven. Ook de uitvoering mocht ik coördineren en begeleiden. Inmiddels is het af en mocht ik het resultaat laten vastleggen!

De kinderslaapkamers mocht ik voorzien van een compleet interieuradvies. Wat inhoudt dat ik van sfeer tot productkeuzes het interieur heb mogen vormgeven. Onwijs leuk om te doen! Ook  voor de kleedruimte mocht ik meubels op maat ontworpen en een advies geven voor kleuren en materialen.

Slaapkamer 1
De slaapkamer van de oudste dochter van dit gezin mocht een zachte, speelse en lichte kamer worden. Met ruimte op kleding op te bergen, te spelen en een bureautje om aan te zitten. Wat een heerlijk plekje is dit geworden! Door te werken met vlakken van kleur en behang krijgt de ruimte een warme en speelse uitstraling in de basis. De vloer lag er al en hiermee ben ik aan de slag gegaan. Ook heb ik een advies gegeven voor raamdecoratie en heb ik alle meubels en accessoires uitgezocht. Samen met mijn opdrachtgevers hebben we, door het ontwerptraject heen, keuzes gemaakt voor de uiteindelijke inrichting.

Slaapkamer 2
De slaapkamer van de jongste dochter mocht een stoere en kleurrijke ruimte worden, met een geborgen sfeer. In beide kamers heb ik een mix gemaakt van producten die toegankelijk zijn in prijs, maar ook elementen die net wat specialer zijn. Zo creëer ik een balans van eenheid met een uniek karakter.

In deze slaapkamer heb ik dat onder andere gedaan door een Nachtscharrel kastje bij het bed van Arnoud Dijkstra en een vloerkleed van El Ramla Hamra. Allebei mooie items die op verschillende manieren toegepast kunnen worden, ook als de functie ervan veranderd.

Kleedkamer, gastenkamer en badkamer
De logeerkamer mocht ook opgefrist worden. Door het toepassen van een behang met bijpassende accessoires, is de ruimte een warme plek geworden. Voor de badkamer heb ik gelijk een aanvullend wasmeubel ontworpen.

Na de afronding van het interieurplan heb ik voor de opdrachtgevers de uitvoering gecoördineerd en begeleid. Zo waren er korte lijntjes met leveranciers (schilder, meubelmaker en stoffeerder) en is de uitvoering soepel verlopen. Leuk om te doen ook en om het ontwerp tot leven te zien komen in werkelijkheid. Wat een feest weer, met een prachtig resultaat!

Fotografie: Angeline Dobber | Meer foto’s bekijken? Dat kan via deze link.

  1. Nienke says:

    Wat een prachtig resultaat heb je geleverd. De meiden kamers zijn heerlijk rustig en alles valt mooi op zijn plek.

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *