Interieuradvies vrijstaande woning Rosmalen

Voor de bewoners van deze prachtige vrijstaande woning in Rosmalen, mocht ik in 2018 een interieurontwerp vormgeven voor de beganegrond. Inmiddels is het grootste gedeelte van het interieur uitgevoerd en mocht ik langskomen om het resultaat te bekijken!

        

Interieurontwerp woon-en eetkamer
Een klassiek moderne sfeer was het uitgangspunt, waarbij luxe materialen en natuurlijke elementen worden toegepast. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en ruimte. Om de open eet- en woonkamer met elkaar te verbinden paste ik een behang toe dat vanaf de woonkamer doorloopt naar de eetkamer. Binnenkort wordt ook het tv-meubel wat om de hoek doorloopt geplaatst. Deze twee elementen zorgen voor een mooie samenhang en vloeiende overloop van de verschillende ruimtes. De huidige haard naast de eettafel staat op een centrale plek, zodat je hiervan vanuit beide ruimtes kunt genieten.

In het toilet is er een een wandkast op maat ontworpen, waarbij het toiletreservoir mooi wordt weggewerkt in een optische kast. Het okergele behang is een speelse en warme toevoeging in de ruimte en geeft meteen een speels effect als je binnenkomt.

Badkamer en slaapkamer
De slaap- en badkamer zijn met elkaar verbonden door de open walk-in-closet. De huidige badkamer mocht een nieuwe indeling krijgen. Om de open ruimte te benadrukken ontwierp ik een open kast die in de kleedruimte en in de badkamer overloopt in een gesloten kast.

Ook ontwierp ik een wasmeubel tussen twee wanden in. Achter dit meubel koos ik voor een stoere wandplaat. De lange wand die van badkamer naar inloopkast loopt werd afgewerkt met een passend behang.

Via de kleedruimte kom je in de slaapkamer, waar het bed gecentreerd in de ruimte staat. Er is een wandvullend lijnenspel in een diepe tint blauw toegepast. In combinatie met het vloerkleed en de kast krijgt de ruimte een mooie gemixte sfeer van oud en nieuw.

Fotografie: Angeline Dobber | Wil je meer beelden van dit project zien? Dat kan via deze link.

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *