Interieuradvies penthouse Arnhem-Schuytgraaf

Begin 2017 werd ik benaderd door mijn opdrachtgever om een interieuradvies samen te stellen voor een nieuwbouwwoning: een penthouse in Arnhem-Schuytgraaf. Het koopcontract was nog niet getekend, een perfect moment om mijn hulp in te schakelen.

Omdat mijn opdrachtgever in het buitenland werkt en bijna niet in Nederland is, ben ik ook gevraagd om alles rondom het nieuwbouwproject te regelen en de vertegenwoordiging te doen vanuit de klant. Een ontzettend gave uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen!

Nadat het koopcontract was getekend door mijn klant is het project voor van start gegaan. Aan de hand van het bovenstaande moodboard heb ik de eerste schetsontwerpen voor de indeling van het penthouse gemaakt. Alles stond nog vrij en op basis van de woonwensen van mijn opdrachtgever ben ik aan de slag gegaan met het interieuradvies. Ondertussen moesten al snel keuzes gemaakt worden voor de positie van de keuken, sanitair en elektra. Daarom is de eerste fase van de voorbereiding voor de zomer van 2017 doorlopen.

 

Nadat het interieurontwerp definitief was heb ik alles (kleuren, materialen en producten) voor het sanitair uitgezocht. Ondertussen heb ik alle contact met de leveranciers onderhouden en offertes opgevraagd. Ook het contact met de projectbouwer was in deze fase intensief en op sommige vlakken moeizaam. Uiteindelijk wordt op het moment dat ik dit schrijf het bovenstaande ontwerp gebouwd.

In 2018 heb ik waar nodig werkzaamheden uitgevoerd rondom de coördinatie van dit mooie project. Ondertussen heb ik het verdere interieuradvies uitgewerkt in keuzes voor kleuren, materialen, meubels en armaturen. Uiteindelijk is eind 2018 is het interieurplan afgerond, mede omdat mijn opdrachtgever maar een paar keer per jaar in Nederland is en met mij om tafel kan voor overleg.

In het 4e kwartaal van 2018 heb ik de uitvoering verder voorbereid en daar ben ik nog steeds mee bezig. Begin 2019 wordt het penthouse namelijk opgeleverd! Ook de projectleiding na de oplevering neem ik op mij, ontzettend gaaf dat ik het vertrouwen van mijn klant krijg om deze werkzaamheden op te pakken. Voor mij is dit werk een feest!

Wil je meer foto’s zien van door voorbereiding dit project? Dat kan via deze link.

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *