Interieuradvies zolderetage Rozendaal

Voor een zolderetage van een nieuwbouwhuis mocht ik een interieurontwerp maken. De ruimte was nog onbenut en daar mocht verandering in komen. Ik ging aan de slag!

De zolder heeft een prachtige hoogte, namelijk een nok van 5 meter. Er was een wens vanuit de opdrachtgevers om een dakkapel te laten plaatsen en op zolder een slaapkamer en een badkamer te plaatsen. Ook wilde de bewoners voldoende opbergruimte, zodat hier ook zomer/winter en vakantiespullen konden worden opgeborgen.

Met dit wensenpakket ging ik eerst aan de slag met het bepalen van sfeer en maken van verschillende schetsindelingen. De bewoners kozen deze indeling. Het bed midden in de ruimte tegen een half hoge wand, een afsluitbare badkamer, een grote dakkapel en een aparte wasruimte. Hoe gaaf wordt dit?

Vervolgens ging ik aan de slag met het ontwerpen van een lichtplan en de maatwerkkasten. Na uitzoeken van materialen, kleuren, meubels en lampen ontstond een zolder waar je een echt hotelgevoel krijgt. Een intieme ruimte met luxe materialen en kleur. Wat een heerlijke plek!
Het resultaat van het interieurontwerp moeten we nog even op wachten. Door de enorme drukte bij uitvoerders zal de uitvoering deel 1 van 2022 gaan plaats vinden. Wordt vervolgd!

3D visuals in opdracht uitgewerkt door: Lenny Combé Design

Laat een reactie achter

Deel dit project:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *